Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Werkgroep Zeventiende Eeuw staat open voor alle belangstellenden, en biedt naast korting op de congressen een lidmaatschap op het Jaarboek Zeventiende eeuw.

Aanmelding voor de Werkgroep geschiedt rechtstreeks bij de secretaris van de Werkgroep, Carolina Lenarduzzi: c.m.lenarduzzi@hum.leidenuniv.nl

De contributie bedraagt voor particuliere leden binnen de Benelux € 45 per jaar, en voor instellingen € 100 per jaar. Mensen die problemen hebben met de hoogte van de contributie, kunnen zich tot het bestuur van de werkgroep wenden voor een individuele oplossing. Studenten (voltijds studerend aan een universiteit of hogeschool) komen voor maximaal drie jaar in aanmerking voor een gereduceerd tarief van € 12 per jaar (onder overlegging kopie collegekaart). Daarna worden zij automatisch regulier lid, tenzij er wordt opgezegd. Alle tarieven worden buiten de Benelux verhoogd met € 8 (verzendkosten).

Lidmaatschappen gelden voor één kalenderjaar, maar worden stilzwijgend verlengd. Na verzending van het Jaarboek wordt de factuur toegezonden. Genoemde bedragen zijn minimumbedragen. Uiteraard stelt de Werkgroep een hogere bijdrage zeer op prijs.

Opzeggingen dienen uiterlijk één maand voor het nieuwe kalenderjaar te geschieden. Opzeggingen dienen, evenals adreswijzigingen, te gebeuren bij de secretaris van de Werkgroep op het hierboven vermelde emailadres.