Jaarcongres 2020 geannuleerd

Het zal waarschijnlijk niet verbazen dat het bestuur van de werkgroep Zeventiende Eeuw heeft moeten besluiten in 2020 geen jaarcongres te houden. Het geplande congres op vrijdag 28 augustus a.s. in Utrecht gaat helaas niet door.

De organisatie van het congres, dat dit jaar als thema zou hebben ‘De culturele dimensie van de Nederlandse expansie overzee’, was al in volle gang en het beloofde een dynamische, internationale bijeenkomst te worden. Gelukkig betekent uitstel geen afstel en zijn congrescommissie en sprekers bereid in 2021 alsnog het jaarcongres te organiseren rond dit spannende thema. Het volgende jaarcongres kan dus alvast in de agenda, het zal plaatsvinden op vrijdag 27 augustus 2021 in Utrecht.

De scriptieprijs kan door het uitstellen van het congres dit jaar niet feestelijk overhandigd worden, maar zal wel uitgereikt worden. De jury is al druk aan het lezen. Kandidaten zullen eind augustus persoonlijk op de hoogte gebracht worden van de uitslag, daarnaast ontvangen alle werkgroepleden een mail waarin de winnaar bekend gemaakt wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s